Hlavní obsah

Hlasitá hádka s partnerkou na ulici v Brně se hledanému muži vymstila

O tom, jak nebezpečná může být hádka se ženou, se přesvědčil v sobotu v brněnských Žabovřeskách muž, který si hodně hlasitě vyměňoval názory s partnerkou, kterou doprovázel. A to tak intenzivně, že výměna názorů upoutala pozornost chodců na ulici.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

„Protože muž měl být značně agresivní a ženu napadat, zavolali lidé na místo policisty. Ti po příjezdu zjišťovali, k čemu mezi dvojicí došlo. Oba aktéři konfliktu však shodně tvrdili, že se jen pohádali a s policií rozhodně nic řešit nechtějí. I přes to je však policisté vyzvali k prokázání totožnosti,“ popsal situaci policejní mluvčí David Chaloupka.

Reakce byla překvapivá. Kontrolovaný muž se totiž dal okamžitě před hlídkou na útěk. Jeho únik však netrval dlouho, policisté jej po pár metrech dostihli a pomocí donucovacích prostředků strhli na zem, kde jej spoutali.

„Jak následně zjistili, muž důvod k útěku měl. Dlouhodobě se totiž vyhýbá trestnímu řízení, byl na něj vydán zatykač a vyhlášeno celostátní pátrání,“ doplnil mluvčí k případu, kdy hádka pro jednoho z aktérů skončila v policejní cele. Podle něj je muž stíhán pro majetkovou trestnou činnost.

Dvojice z Děčínska se pět let vyhýbala vězení. Dopadli je na půdě

Krimi

Výběr článků

Načítám