Hlavní obsah

Zaplatila za pokoj s nádherným výhledem na pláž. Dostala plakát visící před oknem v podzemí

Při plánování zasloužené dovolené většina lidí pečlivě volí jak lokalitu, tak ubytování. Krásnými scenériemi je totiž ideální kochat se zvenku i zevnitř pro případ, že chcete hlavně odpočívat. Nabídky ubytování je ale vždy lepší předem pořádně prověřit. To zřejmě neudělala populární influencerka, která sdílela video, kde se z pokoje s vysněným výhledem vyklubal sklepní prostor s plakátem pověšeným přes okno.

Foto: Profimedia.cz

Na podobný výhled na Sylt se těšila populární influencerka, místo toho skončila v podzemí s fotografií pověšenou přes okno.

Článek

O povedené iluzi, s níž se 28letá Sonja Dennigová pochlubila na sociálních sítích instagram a tiktok, informoval server Daily Mail. Influencerka vystupující pod přezdívkou sonnyloops situaci vzala s humorem, může však pro všechny sloužit jako varování, že informacím a fotografiím u pronajímaných ubytování není radno vždy věřit a je jistější si přečíst recenze uživatelů raději hned na několika webech.

Když totiž Dennigová se svým přítelem dorazila na prodloužený víkend na nejsevernější německý ostrov Sylt, nestačila se divit. Inzerovaný překrásný výhled na pláž byl ve skutečnosti plakát zavěšený přes okno v podzemní místnosti.

@sonnyloops

HAHAHAH #airbnbfail #funny #verarscht

♬ Originalton - Sonny Loops 🌙

Ve videu je vidět, jak jde influencerka pokojem směrem k oknu, z něhož jsou vidět písečné duny a slunečné počasí, když však mobilní telefon namíří výš, objeví se kovem pokryté umělé světlo mířící na plakát, jež simuluje slunečný den. Rozesmátá Dennigová pak ještě demonstruje iluzi při rozsvěcení a zhasínání světla v pokoji.

Těchto pět míst v Hamburku nesmíte minout! Stačí vám půlden

Cestování

„Mysleli jsme si: ‚Wow, máme překrásný výhled.‘ Ale podívejte, je to jen fotografie. Jsme totiž ve sklepě,“ popsala Dennigová situaci. Neztrácela však humor s tím, že i o půlnoci mají slunce, což je úžasné.

Video označené na sociální síti hashtagem „selhání Airbnb“, tedy platformy, která zprostředkovává krátkodobé pronájmy turistům po světě, má už přes 3 800 000 zhlédnutí.

Děti už neubytujeme, vzkázal hostům německý hotel

Koktejl

Nejlepší hotel světa mají v Brazílii. Oplývá francouzským šarmem

Cestování
Související témata:

Výběr článků

Načítám