Článek
Na příplatek za odstranění či přidání ingrediencí upozorňovala i poznámka v menu, hosté byli přesto pobouřeni tím, že by za méně ingrediencí měli platit více, uvádí server Independent.
„Zpět k cenám, ty jsou velmi drahé,“ napsal David B ve své recenzi na TripAdvisoru. „Když jsem se ptal, zda mi dají burger bez housky, abych ji ušetřil, bylo mi řečeno, že to místo 21 liber bude dělat 23. Skvělé, takže jsme si dali i housky a nakrmili s nimi racky,“ okomentoval zákazník.
Chybu napravili
Hotel The George v Yarmouthu, kde se podnik nachází, se po zveřejnění recenze omluvil a hájí se tím, že šlo o nedorozumění. Poznámka o odstranění ingrediencí se podle vedení neměla v menu vůbec objevit.
👀 £2 to *remove* an ingredient from a burger??!!
— Harry Wallop (@hwallop) July 17, 2022
At a pub on the Isle of Wight. [spotted by colleague over on Instagram] pic.twitter.com/mOrQEEPvCW
„Byla to nešťastná ukázka toho, že si zaměstnanec špatně vyložil diskuzi o příplatcích za ingredience navíc pro náš burger,“ okomentoval mluvčí ubytovacího zařízení.
„Vyložil si to po svém, a tak do menu přidal větu, která absolutně nedávala smysl. Jakmile jsme si chyby všimli, opravili jsme ji a zaměstnanec si už s nabídkou nijak zahrávat nebude,“ řekl mluvčí.
Doplnil, že cena za burger je nicméně optimální, protože restaurace používá lokální a kvalitní ingredience a stejně tak zaměstnává kvalitní personál. „Cenu 21,50 liber za burger musíme účtovat.“