Hlavní obsah

Pokoje vhodné pro sebelásku? Newyorský hotel je vymazlil a láká čerstvě nezadané

Dalo by se namítnout, že pro sebelásku je teoreticky vhodný jakýkoli pokoj splňující hygienické a bezpečnostní standardy, jež má každý nastavené podle svého. Avšak v září, v rámci měsíce povědomí o sexuálním zdraví, nabízí newyorský Walker Hotel Tribeca speciální balíček ubytování vhodného pro sebelásku. Chce jím zaujmout především čerstvě nezadané ženy.

Foto: Profimedia.cz

Newyorský hotel láká ženy, aby se v jeho pokojích věnovaly sebelásce. Ve vybavení pokojů nechybí luxusní produkty (ilustrační fotografie).

Článek

O netradiční nabídce jinak poměrně tradičního čtyřhvězdičkového hotelu v newyorském Manhattanu informoval server CNN. Hosty má inspirovat k opětovnému prozkoumání vlastní sexuality.

Nejen mýdlo a časopis

V butikovém pokoji bude na hosty čekat adaptogenní nápoj, který má uvolnit stres a obnovit energii, parfémovaný olej, luxusní mýdlo, časopis o osobním růstu, výběr meditací zaměřených na sebelásku, volný vstup do nedaleké sauny a konečně masážní přístroj ve tvaru vejce určený pro vnější použití v rámci „sexuálního wellness“. Na první pohled nabídka, která mnoho mužů nezaujme.

Akce je jen jednou z nových strategií hotelů, které se snaží přizpůsobit stále vzrůstajícímu trendu nezadaných cestovatelů, již si dovolenou užívají sólo. Téměř třetina amerických domácností má totiž pouze jednoho obyvatele, kupříkladu v Dánsku je to dokonce 46 procent domácností.

Poprvé letěl letadlem. Opil se, navrhoval sex letušce a pak skončil v poutech

Cestování

Cestování, které dříve bývalo spíše párovou či skupinovou aktivitou, se tak více zaměřuje na sólo turisty. Tento trend potvrzují i restaurace. Jedná se tak často buď o romantiku pro jednoho, nebo rizikové cesty za sexuální turistikou.

Sebeláska jako benefit

Masturbace stále zůstává nejbezpečnější formou sexu prostou rizika těhotenství či pohlavně přenosných infekcí. „Čas pro sebe“ má podle mnohých lékařských studií i prokazatelné zdravotní benefity. Orgasmus může snížit míru stresu, zlepšit kvalitu spánku a náladu, snížit menstruační křeče a zlepšit imunitu. U žen ve středním věku může také snížit riziko nástupu předčasné menopauzy.

Pro dosažení všech zmíněných benefitů samozřejmě zdaleka není nutné cestovat do New Yorku a platit noc v hotelu, jež začíná zhruba na 8000 korunách. Americký trh ale zažívá největší boom vzestupu wellness průmyslu, na čemž mají největší podíl právě ženy.

A značná část žen si objevování své vlastní sexuality dokáže představit spíše v šik hotelovém pokoji než doma ve vlastní ložnici, kde jsou neustále rozptylovány nekončící řadou povinností, které je třeba udělat. Většině návštěvnic navíc nejspíš zbyde čas i na poznávání krás nejlidnatějšího města Spojených států amerických.

61letý Rakušan znesvětil japonskou svatyni. Měl v ní pohlavní styk

Cestování

Kam s ním aneb Jak bezpečně přepravit vibrátor letadlem

Cestování

Výběr článků

Načítám