Hlavní obsah

Po pasažérovi první třídy American Airlines lezla štěnice. Chtěla ho kousnout do prstu

S nečekaným návštěvníkem se na palubě letadla společnosti American Airlines setkal jeden z cestujících. Let první třídou narušila pasažérovi štěnice, která se ho prý pokusila kousnout do prstu. Aerolinky se později omluvily, a to hned dvakrát, přičemž zákazníkovi připsaly bonusové letecké míle.

Foto: Profimedia.cz

Černý pasažér se objevil na palubě American Airlines (ilustrační foto).

Článek

Nejmenovaný pasažér napsal o svém zážitku na sociální síť Reddit a informoval, že s American Airlines letěl první třídou z New Yorku do Detroitu. Poklidně si prý četl, když zaregistroval malého broučka, jak mu leze po noze.

„Nechal jsem ho vyšplhat mi na prst a pak jsem ho chytil do ubrousku a ukázal stevardovi, který promptně informoval přes interkom kapitána,“ cituje cestujícího server Independent. „Ta věc se mi zkoušela zahryznout do prstu. Nechutné,“ doplnil pasažér s tím, že na American Airlines podal oficiální stížnost.

Aerolinky se za incident omluvily, a to hned dvakrát. Napoprvé totiž cestujícímu nepřišla omluva dostatečná. „Prosím přijměte naši nejhlubší omluvu za tento zážitek. Náš závazek ke klientům je neochvějný a vaše zpětná vazba to dokazuje,“ napsala společnost a dodala, že celou záležitost prošetří.

To však cestujícímu nestačilo, a tak se American Airlines omluvily i podruhé prostřednictvím bonusových leteckých mílí, které zákazníkovi připsaly na účet. „Rozumíme, jak nepříjemné pro vás muselo být, když jste na sedadle objevil štěnici. Chceme, aby všichni cestující prožili příjemný let,“ doplnil dopravce.

Nouzové přistání kvůli vším

Podobná situace se na palubě stroje American Airlines odehrála před několika měsíci, kdy muselo letadlo předčasně přistát kvůli vším. Problematické situace se nevyhýbají ani první třídě, což dokazuje případ u Air India, kdy jeden cestující nedostal za více než 140 tisíc korun náležité služby a komfort, ale potrhané sedadlo a nefunkční zábavní systém.

Špína za 140 tisíc. Video z letu potrhanou první třídou šokuje internet

Cestování
Související témata:

Výběr článků

Načítám