Hlavní obsah

Matka v disneylandu lhala o věku svých dětí, aby ušetřila. Policie ji vyvedla v poutech

Lhát se nemá, učí většina rodičů své děti už od raného dětství. Zcela opačný příklad dala svým dvěma malým dcerám žena v kalifornském disneylandu. U pokladny lhala o věku dcer, aby nemusely platit za vstup. Snaha o ušetření jí ale nevyšla, žena se stříbrnýma myšíma ušima byla za křiku svých dětí policisty vyvedena v poutech. O podvod se nepokusila poprvé.

Foto: Profimedia.cz

Podvádět při vstupu do amerického zábavního parku se matce dvou dětí nevyplatilo (ilustrační foto).

Článek

O případu recidivistky, která se opakovaně pokusila propašovat své dvě děti do oblíbeného amerického zábavního parku bez placení, informoval server Independent.

Za základní vstupné do Disney California Adventure Parku v kalifornském Anaheimu platí dospělí cenu od 104 do 194 dolarů (2341 až 4368 korun) podle zvoleného termínu, děti od tří do devíti let pak stojí návštěva od 98 do 183 dolarů (2207 korun až 4121 korun). Děti do tří let ale mají vstup v doprovodu dospělého zdarma. Právě o tom, že dcerám ještě nebyly tři roky, se žena snažila přesvědčit pokladní parku.

Španělsky mluvící návštěvnice přivedla své děti do disneylandu 25. září, aniž by zaplatila vstupné za děti starší tří let. Do vazby byla policií vzata poté, co po konfrontaci s personálem odmítla ukázat svůj průkaz totožnosti.

Disneylandy čeká výrazné rozšíření. Přibudou ikonické postavy i tajemná Pandora

Cestování

Nešťastný moment na nejšťastnějším místě

Video ze zásahu anaheimského policejního oddělení se poté objevilo na sociálních sítích. Mladá žena ozdobená stříbrnýma myšíma ušima je na něm policií vyváděna v poutech za zoufalého křiku svých dcer, které se jí drží. Popisek vide zní: „Zatčení na nejšťastnějším místě na Zemi“.

@diz.tok

That’s one way to do it #disneyland

♬ original sound - diz.tok

Není to zdaleka poprvé, co se některý z rodičů pokusil obejít pravidla při vstupu do oblíbeného zábavního parku s nákladným vstupným. Před dvěma lety na sociálních sítích kolovalo video ženy, která oblékla své starší dítě jako miminko, aby se vyhnula placení jeho vstupenky. To se setkalo s rozporuplnými reakcemi sledujících. Někteří nápad schvalovali, jiní odsoudili s tím, že jde o princip a špatný příklad pro děti do budoucna.

Šestiletá holčička přišla o vysněnou dovolenou, protože se jmenuje jako postava ze Hry o trůny

Cestování

Výběr článků

Načítám