Hlavní obsah

Majitelka sedmi kontinentů požadovala otočení letadla, protože si zapomněla mobilní telefon

V hromadné dopravě nikdy nevíte, s kým nastoupíte. V letadle navíc nemáte šanci opustit prostor, když se objeví podivný spolupasažér. Cestující letu z amerického San Diega do Las Vegas se stali svědky bizarní události, kdy žena požadovala návrat letadla k bráně kvůli zapomenutému telefonu. Prohlašovala se přitom za prezidentku země a majitelku sedmi kontinentů.

Foto: Lynne Sutherland / Alamy, Profimedia.cz

Cestující chtěla, aby se letadlo aerolinek Frontier vrátilo k bráně, protože u přepážky ztratila mobilní telefon (ilustrační foto).

Článek

O nevšední události na letu aerolinek americké nízkonákladové společnosti Frontier informoval server Independent. Video ženy, která ztratila či si v odletové hale zapomněla mobilní telefon a snažila se k němu dostat prostřednictvím bizarních prohlášení na palubě letadla, se stává virálním na sociálních sítích. Popisek zní: „Žena zešílí na letu Frontier“.

Prezidentka a vládkyně sedmi kontinentů

Během neděle jej na tiktoku zveřejnila uživatelka s přezdívkou jenskilicious, která měla scénu v letadle mířícím do amerického „města hříchu“ doslova z první ruky. Starší žena v něm anglicky křičí na letušku, aby se letadlo, které ještě nebylo ve vzduchu, ale zjevně už popojíždělo po dráze, vrátilo k odletové bráně. Tam chtěla křičící pasažérka najít svůj mobilní telefon, z jehož zmizení obviňovala leteckou společnost.

@jenskilicious

#Sandiego to #lasvegas lady goes crazy for forgetting her phone at the gate area. She blames #frontierair 😂 First part is cut off, but she got crazier and claimed to the the president of the country and then that she was an affirmed soverign ruler in the government and owns 7 continents 😵‍💫☠️#frontierairlines

♬ original sound - Jen Ski

„Je to všude, kdybych letěla v kostýmu, tak byste zastavili to za***né letadlo. Smějte se teď, jsem prezidentka celé téhle zatracené země. Sledujte za***né televizní zprávy… Ano, potřebuji se dostat z tohohle letadla a říkám vám rovnou: Nenavážejte se znovu do někoho jen kvůli barvě jeho pleti,“ vykřikovala zcela nesouvisle žena, která mimo jiné obvinila leteckou společnost z páchání ilegálních činů, kterých měla být svědkem během let, kdy využívala jejich služby.

Nemravný film pro všechny. Chyba palubního systému učinila let o dost pikantnějším

Cestování

Poté se objevila letuška, která se ženu zjevně pokoušela uklidnit, ta však její slova komentovala pouze jako „lži z pekelné jámy“.

Žena dále nahlas vyčetla pilotovi, že po jejím požadavku měl dost času na návrat k odletové bráně, a nazvala se nejvyšší panovnicí v tamější vládě a vlastnicí sedmi kontinentů. Zjevně se tak v rozrušení poněkud přepočítala.

Nato se z řad spolucestujících ozval pobavený smích, který problémová cestující kvitovala slovy: „Jen se smějte, sledujte svůj zadek, jak se hnedle objeví na člunu. Posíláme lidi pryč na pěknou skupinovou expedici… Smějte se a sledujte, co se stane. Exspirujete stejně jako baterie na vašich hodinkách.“

Co se dělo dál, už video nezachytilo, ale soudě podle toho, že se bláznivě vystupující žena nakonec posadila, letadlo pravděpodobně pokračovalo do cílové destinace v Las Vegas. Skutečnost, že značná část projevu nechala většinu cestujících zcela chladnými, navíc dává tušit, že na nízkonákladových letech jsou ve Spojených státech amerických zvyklí vskutku na leccos.

Invalidní válečný zpravodaj se musel na letu z Varšavy plazit po zemi na toaletu

Cestování

Špína za 140 tisíc. Video z letu potrhanou první třídou šokuje internet

Cestování

Výběr článků

Načítám