Hlavní obsah

Letadlo muselo nouzově přistát kvůli partnerské hádce. Došlo i na násilí

Partnerská hádka zapříčinila nouzové přistání letadla společnosti Aer Lingus. To minulý pátek mířilo z Irska do Španělska, piloti ale nakonec museli udělat zastávku ve francouzském Nantes, aby policie odvedla muže, který se se svou polovičku pustil nejprve do slovní přestřelky, nakonec ji i fyzicky napadl.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u společnosti Aer Lingus.

Článek

O pátečním večeru to nejprve vypadalo na klidný let. V jeho průběhu se však mezi jedním párem strhla hádka, která vyústila ve fyzické násilí, když muž svou polovičku napadl a způsobil jí zranění v obličeji, informoval Independent.

Posádka vyhlásila stav nouze, protože prý nebylo v jejích silách se se situací vypořádat. Letadlo mířící z Dublinu na Mallorku tak přistálo po zhruba hodině cesty v Nantes. Místní policie muže vyvedla a zatkla ho za domácí násilí. Žena, podle všeho manželka agresivního cestujícího, letadlo rovněž opustila kvůli lékařskému ošetření.

Letadlo nabralo ve Francii zhruba dvouhodinové zpoždění. Poté pokračovalo bez dalších potíží na Baleáry. Na sociální síti X se objevilo několik záběrů, na nichž policie vyvádí muže z paluby, zatímco ostatní cestující jásají.

Aerolinky podávaly pasažérům zkažené jídlo. Let skončil předčasně

Cestování

„Neodlítej, zůstaň se mnou!“ Zamilovaný pasažér si po telefonátu s přítelkyní vynutil návrat letadla

Cestování

Výběr článků

Načítám