Hlavní obsah

Jóga v uličce letadla? Palubní personál ve videu nevěřil svým očím

Většina lidí se v letadle posadí, pustí si film a cestu si jinak krátí spánkem nebo pojídáním dobrot. Najdou se ale i cestující, kteří na palubě zadělávají kváskový chleba a vymýšlejí jiné vylomeniny. Nejnovějším překvapením, které koluje sociálními sítěmi, je video pasažérky, která se v jogínském oblečení jala cvičit za letu v uličce letadla. Nevšední způsob krácení času vzbudil značnou pozornost posádky.

Cestující cvičila v letadle jóguVideo: Reuters

Článek

O cvičení jógy v oblacích v uličce zaplněného letadla informovala agentura Reuters, která zároveň zveřejnila video z události. Žena, která na první pohled i díky oděvu věděla, co dělá, překvapila spolucestující i letušky povedeným stojem na hlavě a dalšími jógovými pozicemi - ásanami.

Daisy Doris Mayová z města Guildford v anglickém hrabství Surrey cestovala v říjnu z Ibizy do Manchesteru s britskou nízkonákladovou společností Jet2, když se rozhodla zpestřit si cestu malou legrací, kterou si připravila na své spolucestující

Satirická jogínka

Pětatřicetiletá žena napřed požádala vedle sedící dívku, aby ji natočila na mobilní telefon. Následně se jala cvičit a ladně pohupovat v uličce letadla. Své „vystoupení“ označila jako satirický vtípek určený lidem, kteří jsou v takových situacích povýšení.

Máte alergii na ořechy? Nastupte do letadla dřív a očistěte si místo

Cestování

Většina přítomných však zjevně její zhruba pět minut trvající satirické cvičení hned nepochopila a myslela si, že prostě jen nevydrží pár hodin bez jógy.

Vymóděná cvičenka však rozhodně zaujala pozornost všech v letadle. Mayová si pro tuto příležitost vytvořila i své alter ego Karen, kterou popsala jako samozvaného guru, jenž miluje jógu.

„Všichni na palubě vyjma osoby, která mě natáčela, byli zmatení a mysleli, že je to skutečné, zvláště proto že jsem cestovala sama. Kupodivu jsem se nestyděla, přišlo mi to vtipné… Ti, kteří mě znají, vědí, že je to jen pro zábavu, aby se lidé smáli,“ uvedla Mayová, zatímco její video sbírá další zhlédnutí na sociální síti TikTok.

Komentáře pod videem se potom značně různí. Od „někteří lidé nesnesou nebýt centrem pozornosti“, přes „ten stoj na hlavě je působivý“, až po „připadá mi to jako číslo z Malé velké Británie“ a „je fajn vidět svobodného ducha“.

Anketa

Jak by na vás v letadle působilo podobné vystoupení?
Skvělý nápad, asi si také něco podobného připravím.
1,7 %
Beru jakoukoli zábavu, která mi ukrátí let.
36,7 %
Zneklidnilo by mě, nikdy nevíte, s kým letíte.
11,2 %
Pokud mě někdo neobtěžuje nebo neohrožuje, nezajímám se o to, co v letadle dělá.
50,4 %
Celkem hlasovalo 712 čtenářů.

Majitelka sedmi kontinentů požadovala otočení letadla, protože si zapomněla mobilní telefon

Cestování

Nemravný film pro všechny. Chyba palubního systému učinila let o dost pikantnějším

Cestování
Související témata:

Výběr článků

Načítám