Článek
Jako mnoho dobrých nápadů i tenhle začal alkoholem. Když se někdejší generální manažer hotelu a jeho přítel vrátili z loveckého výletu lehce opilí, pomysleli si, že by bylo vtipné, kdyby ve fontáně v lobby plavaly živé kachny. Koupili tedy tři malá káčata a nechali je skotačit v kašně.
O několik let později, v roce 1940, byl na drezuru kachen najat také bývalý cirkusový cvičitel, který je každý den učil, jak mají chodit po koberci až do kašny, jak přesně v ní plavat a jak zase odkráčet. A tak se zrodila tradice, kterou v hotelu drží dodnes a na kterou se přichází denně podívat mnoho hostů.
Netradiční atrakce se objevila také v rámci nejrůznějších amerických talkshow, například u Oprah Winfreyové nebo v magazínu People. Když mají kachny volno, pobývají v takzvaném kachním paláci, který se nachází v nejvyšších patrech hotelu, a jejich cvičitel je na show vozí hotelovým výtahem.