Hlavní obsah

Cestující se chtěl vyhnout poplatku za zavazadlo. Populární trik se mu škaredě vymstil

Sociální sítě jsou často bezednou studnicí vynalézavých nápadů. Značné popularitě se těší také trik, kdy si lidé sbalí oblečení do povlaku na polštář, čímž se vyhnou poplatkům za zavazadlo. Jistému muži na letišti v americkém Orlandu však tato finta nevyšla, zaměstnanci ho nakonec vůbec nepustili na palubu.

Foto: Profimedia.cz

Virální trik na letišti v Orlandu nezafungoval (ilustrační foto).

Článek

Situaci natočila zpovzdálí jiná pasažérka, která na TikToku vystupuje jako Natashaorganic. Na pořízených záběrech je vidět, jak se muž dohaduje se zaměstnanci u odletové brány, nakonec ho přišli odvést policisté.

„Nenechte sociální sítě, aby vám podsouvaly tipy a triky, protože někdy prostě nebudou fungovat,“ cituje autorku videa server Independent. „Tenhle týpek chtěl pronést povlak od polštáře narvaný oblečením a dalšími věcmi a tvrdil, že to je přece jen povlak od polštáře.“

@natashaorganic

Stop listening to the internet #airline #travelhacks #pillow #frontier #mco #orlando

♬ original sound - natashaorganic

Podle pasažérky bylo evidentní, že muž uvnitř neukrývá polštář, ale spoustu věcí. Zaměstnanci mu navrhli, aby zaplatil standardní poplatek za příruční zavazadlo, což cestující odmítl. Rozmyslel si to až ve chvíli, kdy bylo pozdě. „Čekal do doby, než se před ním zavřely dveře. Pak se tam snažil prorazit si cestu,“ popsala Natasha.

Právě mužova reakce vyvolala značné pozdvižení. Musela ho proto přijít eskortovat policie. „Dali mu šanci, on nechtěl platit. A skončilo to tím, že na něj zavolali policisty. A ti ho odvedli,“ vysvětlila autorka videa.

Trik, pomocí nějž se mají lidé vyhnout placení za příruční zavazadlo, se na sociálních sítích objevil před několika měsíci. Od té doby ho pravděpodobně vyzkoušela řada lidí, jak je ale na případu z Orlanda vidno, ne všichni byli úspěšní.

Cestující se dostal do letadla s vyfocenou letenkou. Nebyla jeho

Cestování
Související témata:

Výběr článků

Načítám