Hlavní obsah

Aerolinky Smartwings představily svou novou business class

České aerolinky Smartwings nabídnou na vybraných letech 18 míst s většími sedadly, vlastním stevardem i občerstvením. Na svých linkách směrem na Kanárské ostrovy a ve spolupráci s cestovními kancelářemi třeba i do Bahrajnu, Emirátů či Egypta.

Prohlídka nové business class SmartwingsVideo: Marek Tereba, Novinky

Článek

Celkem 18 komfortnějších sedaček, více místa na nohy, občerstvení i přednostní nástup. To mají být lákadla obchodní třídy v konfiguraci 2-2. Zbytek letadla je v běžném režimu, tedy tři sedačky po obou stranách. Třídy jsou od sebe odděleny závěsem.

„Sedadla jsou výrazně větší, je tam vyhrazený stevard, který bude během cesty servírovat jídlo a nápoje. Rozdíl mezi byznys a ekonomickou třídou je poměrně velký,“ řekl Novinkám obchodní ředitel Smartwings Michal Váňa.

Ve spolupráci s cestovními kancelářemi společnosti Der Touristik pak bude letadlo s obchodní třídou během zimy k dispozici na letech do Bahrajnu, Ománu, Emirátů či do Egypta. Zájem o luxusnější místa si cestovky zatím pochvalují. Soubor služeb navíc rozšiřuje možnost vzít si s sebou zavazadlo až o váze 32 kilogramů oproti standardním 23.

Pražská premiéra. Na Ruzyni začal létat nejdelší Boeing 787 Dreamliner

Domácí
Související témata:

Výběr článků

Načítám