Hlavní obsah

Aerolinky Emirates představily nové prémiové kabiny

Aerolinky Emirates v minulém týdnu vyslaly do světa první letoun Boeing 777 s renovovanými prémiovými kabinami. Vyrazil do Ženevy pod kódem letu EK 83. Kompletní modernizace trvala 37 dní. Vyjma Ženevy se v brzké době zřejmě dočkají i Brusel a Tokio, od 1. října se pravděpodobně mohou těšit Curych a Rijád. Další destinace by měly následovat. Praha zatím na modernizovaný stroj čeká.

Foto: Emirates

Nová business class na palubě Boeingu 777, každý má přímý přístup k uličce.

Článek

V rámci modernizačního programu bude „vyleštěno do krásy“ celkem 81 palub letadel Boeing 777. Další destinace s novými prémiovými kabinami budou zveřejňovány postupně v dalších měsících.

„Konkrétní datum pro uvedení modernizovaného letounu Boeingu 777 na trase z Dubaje do Prahy zatím nemáme k dispozici, v případě změny o něm budeme informovat,“ reagovaly na dotaz Novinek aerolinie.

Foto: Emirates

Nová business class Emirates na „trojité sedmě“, místa u oken jsou velmi oblíbená u movitějších sólo cestovatelů.

Přístup k uličce i osobní minibar

Nová business class byla vylepšena s cílem zvýšení soukromí zákazníků, nadále pak zůstává kabina velmi světlá. Ne náhodou si při pohledu na novou obchodní třídu vzpomenete na to, jak vypadala ta v letounu A380, který před covidem pravidelně létal do Prahy. Kožená krémová sedadla zdobená detaily v šampaňské barvě velmi dobře lícují se světlým dřevěným obložením. Jedná se o osvědčenou kombinaci.

V nově otevřeném hotelu zjistíte, proč máte nekvalitní spánek

Cestování

Přepracovaná business class je vybavena 38 sedačkami v rozvržení 1-2-1, které se mohou v průběhu letu přeměnit na tzv. flat bed, tedy plně sklopné lůžko. Klíčové je pak to, že v tomto rozvržení má každý z pasažérů přímý přístup k uličce, aniž by musel kohokoliv překračovat. Osobní minibar je pak něčím, co oceníte zejména během turbulencí, když třeba zrovna plně nefunguje palubní servis tak, jak jste zvyklí.

Foto: Emirates

Nová premium economy třída na palubě Boeingu 777

Klasická economy beze změn

Premium economy má pak 24 sedadel v uspořádání 2-4-2.Sedadla poskytují více prostoru pro protažení a relaxaci a mají opěrky hlavy nastavitelné v šesti směrech. Pokud se vám bude zdát, že nevidíte moc změn v klasické economy třídě, je to proto, že ta se změn v současné době nedočkala. I tak jsou však celokožené opěrky hlavy s flexibilními bočnicemi nadstandardem.

Foto: Emirates

Economy třída na palubě Boeingu 777

Nesedět vedle muže? První aerolinky představují možnou budoucnost létání

Cestování

Cestující si prožili peklo na palubě boeingu do Thajska, a to ani nevzletěli

Cestování
Související témata:

Výběr článků

Načítám