Hlavní obsah

Neuvěřitelné proměny domů i zahrad. Podívejte se na ty nejlepší na Televizi Seznam

Velmi zdařilé proměny víkendových domů i zahrad nyní mohou milovníci kutění a zahradničení sledovat na Televizi Seznam. Rekonstrukce domovů má pod taktovkou Kanaďan Scott McGillivray, do proměn zahrad se pak pouští britská zahradní architektka Charlie Dimmocková společně se svými bratry Davidem a Harrym.

Foto: Televize Seznam

Zahradní proměny

Článek

Proměny víkendových domů

Milovníci rekonstrukcí i každý, koho proměna domu právě čeká, se mohou od tohoto týdne každý den inspirovat pořadem Proměny víkendových domů na Televizi Seznam.

Kanadský podnikatel a moderátor Scott McGillivray se v každém díle pustí do práce a bude čelit vždy jiné výzvě. Přemění chatu u jezera na prázdninový pronájem vhodný i pro domácí mazlíčky. Vykouzlí ze zanedbané rodinné chaty zenové útočiště nebo promění opuštěné umělecké studio v elegantní prázdninový pronájem a barabiznu ze 70. let v ultramoderní, technicky vyspělý skvost.

Scottovy chytré rekonstrukce tak vytvoří z prázdninových domů úchvatná místa, která pomáhají majitelům, aby si mohli plnit další sny. Každý přitom potřebuje Scottovu pomoc z jiného důvodu, jeden pár chce svou nemovitost zrekonstruovat a pronajímat, aby mohl zaplatit vzdělání svých dětí, další zase nechce prodat rodinné dědictví. V jednotlivých epizodách vás čekají různé příběhy, ale všechny mají jedno společné – bez Scottovy pomoci si nikdo zchátralou nemovitost nepronajme.

Foto: Televize Seznam

Proměny víkendových domů

Zahradní proměny

Velká porce inspirace a zábavy čeká rovněž na zahrádkáře. Pro každého, kdo má rád, když to na zahradě kolem něj vypadá hezky a kypí životem, je určen pořad Zahradní proměny. Zkušení zahradní architekti Charlie Dimmocková a její bratři David a Harry stojí proti sobě každý všední den odpoledne na Televizi Seznam a soutěží, kdo vytvoří lepší návrh pro zahrady po celé Velké Británii. Z udusaného travnatého placu pak společně vykouzlí skvosty pro oči i mysl v oblíbené zahradní reality show.

Mistři zahrad: Velká proměna malé zahrady

Zahrada

Na podzim přijde Domov pro Tebe

Komu proměny víkendových domů nebudou stačit, může se na podzim těšit na novou sérii podobně laděného pořadu s názvem Domov pro Tebe.

Vše bude mít pod velením designérka Kortney Wilsonová, která ve spolupráci s tesařem a inovátorem promění nepohodlná či nefunkční obydlí v domovy snů podle instrukcí majitelů a v rámci stanoveného rozpočtu.

Budou si muset poradit se spoustou nástrah, jako jsou podivné kutilské pozůstatky po minulých vlastnících domů, nebezpečná schodiště či začlenění prostoru pro psí salon přímo do domu. Přestavbou projde například rustikální chalupa na venkově, stavba v historickém duchu s velkou verandou či klasické domy, které je potřeba rekonstrukcí „nafouknout“ kvůli rozrůstající se rodině. V každé epizodě kanadské reality show se kromě dechberoucí proměny můžete těšit na silné lidské příběhy a vytváření prostoru na míru pro každého člena rodiny.

Foto: Televize Seznam

Domov pro Tebe

Televize Seznam ovšem nezapomíná ani na české zahrady a jejich proměny. Ty nejkrásnější mohou diváci vidět v pořadu s Danou Makrlíkovou Mistři zahrad na videoportálu Stream.cz, ve kterém moderátorka prozradí i mnoho skvělých tipů do každé zahrádky. Na stejném portálu zahrádkáři naleznou i další inspirativní pořady Zahrádkářská poradna, Nezkrotná zahrada či Přemkovy rychlé rady pro zahrady. Vychytávky a tipy na vylepšení domovů pak na diváky čekají v pořadech Minutový manžel či Tipy za hubičku.

Mistři zahrad: Z punkové neopečovávané zahrady zelená oáza

Zahrada

Výběr článků

Načítám