Článek
Konkrétní stavba stojí na kopci obklopená vinohrady a lesy s výhledem na horu Mont Ventoux na horizontu.
Architekti měli za úkol vymyslet takový objekt, který by plně respektoval okolní prostředí s jeho vinařským charakterem a zároveň by v sobě propojil tři různé funkce – místo, kde by majitel mohl přivítat své návštěvníky s prostorem pro degustaci vína, kancelář a umývárnu pro vinaře.

Do domečku vede několik vchodů, ten hlavní směřuje do srdce hvězdice.
Podstatou návrhu je trojcípá hvězda o celkové ploše 58 m2, jejíž každý cíp plní jiný účel. V části kanceláře a v degustační místnosti kostra stavby a její dřevěná obálka přebírají funkci částí nábytku. V těchto místech jsou pak zdi silnější a objekt se tak dle tvůrců svým charakterem více blíží původním cabottám.

Nerovnosti terénu vyrovnávají malé nožky.
Zvenčí domek vykazuje jak tradiční, tak moderní prvky. Každý cíp má charakteristickou sedlovou střechu, ovšem jejich tvar a způsob sešikmení či návaznost na zdi je pokaždé trochu jiná.
Protože cabotte nestojí v ideálně rovném terénu, rozhodli se architekti místo úpravy povrchu prostě dva z cípů pomyslné hvězdy doplnit nožkami, které náklon pozemku vyrovnávají.

Každý z cípů má jinou funkci. Jedna slouží z nich jako kancelář.
Vzhledem k účelu a umístění architekti na stavbu použili jen dřevo. Dřevěné jsou kostra, podlahy, stěny, střechy i vnější obložení. Veškeré strukturální prvky jsou z masivu a vrstveného dřeva. V obou případech z různých druhů douglasky.
Pro stěny a střechu byly použity OSB desky. Stěny, střechy i podlahy jsou izolované foukanou celulózou, přičemž pro stěny je použita 22 cm silná vrstva, v ostatních případech je to 40 cm. Vnější obklady na stěnách i střechách jsou z modřínových prken o síle 2,2 cm a šířce 4 cm.

Interiér je laděn do čistě bílé.

Plán stavby