Hlavní obsah

Je v New Yorku, přesto má zámeček venkovskou atmosféru a výhled na moře jako bonus

Newyorská rezidence bývá díky svému romantickému vzhledu často připodobňována k zámečku. Dokonce má po stranách nízké věžičky a interiér zařízený ve světlém, historizujícím stylu. V jejím okolí jsou pečlivě zastřižené živé ploty a z oken nabízí výhled na moře, na něž se lze vydat lodí od vlastního soukromého mola. Cena rezidence, kterou nabídl k prodeji americký televizní moderátor Sean Hannity, činí v přepočtu 314 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Tuto rezidenci prodává americký televizní moderátor Sean Hannity

Článek

Rozlehlé sídlo usazené na takřka 2,5hektarovém pozemku je možné objevit v uzavřené enklávě nedaleko vesničky Oyster Bay na ostrově Long Island v New Yorku.

Dům postavený v roce 2005 v novoanglickém stylu má užitnou plochu přes 1000 m2. Má zdi obkládané dřevem a kamenem a jedno křídlo zabírá garáž pro tři vozy.

Dům má tři podlaží, na nichž lze mj. objevit sedmero ložnic, každou s vlastní koupelnou (v domě jsou pak ještě další dvě samostatné koupelny). Hlavní ložnice má krb, vlastní balkon a doplňují ji dvě šatny.

Supermodelka Linda Evangelista nabídla k prodeji penthouse na Manhattanu

Bydlení

Hosté ale spíše než do ložnice nejprve vstoupí do mramorem obkládaného foyeru, který je zavede do rozlehlého obývacího pokoje. Z něj se pak francouzskými dveřmi vychází na zastřešenou terasu s ohništěm.

V domě nechybí jídelna určená pro formální příležitosti a plně vybavená kuchyň zařízená na míru vyrobeným nábytkem, včetně centrálního ostrůvku, doplněná snídaňovým koutem.

K odpočinku slouží rodinný pokoj a elegantní bar, laděný do modrých barev a osazený žulovými pracovními deskami.

Na zahradě se spoustou zeleně je kromě bazénu také golfové hřiště a samostatný patovací green. Pozemek sahá až k moři, kde má přes 150 metrů soukromého pobřeží a soukromé molo.

Jak připomíná web Robb Report, sídlo v roce 2016 koupil americký moderátor kanálu Fox News Sean Hannity. Ten se ale přestěhoval nedávno na Floridu, a proto se domu zbavuje. Nabídl jej k prodeji za 13,75 milionu dolarů, tedy zhruba 314 milionů korun. Jak doplňuje web Mansion Global, moderátor si už v roce 2021 koupil byt v Palm Beach za 5,3 milionu korun, tedy 121 milionů korun.

Drew Barrymoreová po pěti letech nabídla k prodeji svou perníkovou chaloupku v New Yorku

Bydlení

Související články

Výběr článků

Načítám