Hlavní obsah

Děti nechtějí jít ke stolu? Zkuste nádobí inspirované pokémony

Dohnat někdy děti ke stolu, aby se najedly, může být oříšek. Po mnoho generací jsou osvědčené talířky s obrázky s trendy postavičkami, na které se děti těší a které mohou po snědení porce vidět v plné parádě. V posledních několika dekádách se ve vlnách větší či menší obliby objevují japonské postavičky pokémonů, jimiž je inspirovaná nejedna sada stolního nádobí.

Foto: Profimedia.cz

Konvice i hrnec mají barvu inspirovanou postavičkou Pikachu.

Článek

Kousky s motivy pokémonů rozhodně patří do kuchyní, ve kterých jsou buď malé děti, nebo milovníci japonského anime. Celkem zapadnou i do kuchyní zařízených v popartovém stylu. Díky výrazné barevnosti na sebe budou upoutávat pozornost, což je žádoucí hlavně u výrobků určených pro děti.

Foto: Amscan, Stor

Na oslavě můžete uplatnit plastové i papírové talíře s motivy oblíbených figurek.

Na tlumené a uměřené odstíny u nádobí inspirovaného pokémony narazíte jen výjimečně. Děti milují hlavně syté a jasné barvy, které také vnímají nejdříve. A na to designéři a návrháři těchto kousků sázejí.

Nádobí s Pokémony rozhodně nelze přehlédnout. Nejčastěji se na něm objevuje banánově žlutá a rudá barva. Žlutá podle postavičky Pikachu a červená s bílou zase symbolizují míček pokéball, do něhož se pokémoni chytají.

Foto: Pokémon

V pokémonském stylu se můžete i napít.

Ukradli milionovou sbírku pokémonů, majitel se zhroutil

Koktejl

Pokud máte vkusně a barevně decentně zařízenou kuchyň, pak můžete sáhnout po jednobarevných kouscích, které pokémony zobrazují v nenápadnějším stylu, případně jsou dekorovány jen jejich siluetou. Takové nádobí je pak vhodné i do kuchyní dospělých.

Foto: Posters

Decentním kouskem jsou sklenice s motivy oblíbených fantaskních živočichů, ať už je to Magikarp, nebo jeho evolvovaná podoba Gyarados.

Příkladem méně výrazného a vkusnějšího provedení je chystaná kolekce hrnců, konvic a šálků nazvaná Le Creuset x Pokémon. Ta bude obsahovat řadu smaltovaného litinového nádobí zdobeného oblíbenými postavičkami pokémonů.

Foto: Profimedia.cz

Poklice hrnců zdobí siluety postaviček.

Toto nádobí se bezesporu hodí i na dětské tematické narozeninové párty a oslavy všeho druhu. Ocení je hlavně děti sbírající kartičky s pokémony nebo ti, kteří hledají a chytají virtuální postavičky prostřednictvím hry na mobilním telefonu.

Bydlení ve stylu Harryho Pottera vyjde nájemníky na necelou tisícovku měsíčně

Bydlení

Související články

Výběr článků

Načítám