Hlavní obsah

Tesla přišla s vlastní matrací pro Model Y, okamžitě se vyprodala

Nová nafukovací matrace, tvarovaná speciálně pro elektrický crossover Tesla Model Y, slibuje vysoký komfort a snadno se složí do kufru. Sehnat ji ale nebude tak snadné.

Foto: Tesla

Nafukovací matrace pro Teslu Model Y

Článek

Majitelé elektrického crossoveru Tesla Model Y, kteří si budou chtít užít kempování v přírodě nebo zpříjemnit čekání na nabíječce, dostávají novou možnost, jak si pobyt v autě zpříjemnit. Automobilka totiž na svém severoamerickém webovém obchodě zveřejnila nové příslušenství, kterým je nafukovací matrace.

Oproti univerzálním nafukovacím matracím je tato vyrobena speciálně podle tvarů kabiny Tesly Model Y se složenými sedadly a vejde se do pětimístné i sedmimístné verze modelu. Matrace je vyrobena z polyesteru a obsahuje 3 palce (7,6 cm) vysokou vrstvu husté pěny pro vyšší komfort.

Foto: Tesla

Nafukovací matrace pro Teslu Model Y

Foto: Tesla

Nafukovací matrace pro Teslu Model Y

Součástí matrace je elektrický nafukovací kompresor, který slibuje rychlé nafouknutí, sada na opravu a také praktická taška na přenášení, ve které se složená matrace s rozloženými rozměry 1910 × 1300 × 80 mm jednoduše vejde do přihrádky pod podlahou kufru.

Matraci Tesla nacenila na 225 dolarů, což je necelých 5200 korun, na e-shopu značky už je ale vyprodaná. Novinku navíc automobilka nabízí zatím jen na severoamerickém trhu a není zřejmé, zda počítá i s exportem na další globální trhy.

Foto: Tesla

Nafukovací matrace pro Teslu Model Y

Akcionáři Tesly schválili rekordní odměnu pro Muska

Ekonomika

Tesla kvůli dovozním clům v EU zdraží

AutoMoto

Výběr článků

Načítám