Hlavní obsah

Škoda Elroq poodhalena na další upoutávce, premiéra se uskuteční za pár dnů

Automobilka Škoda Auto pokračuje v poodhalování dlouho očekávaného, čistě elektrického modelu Škoda Elroq, tentokrát prostřednictvím krátkého videa. Kromě toho zveřejnila i termín premiéry.

Škoda Elroq bude představena 1. říjnaVideo: Škoda Auto

Článek

Nové video nabízí další pohled na důležité designové prvky čistě elektrického modelu Škoda Elroq, který je pro automobilku velmi důležitý. Jde totiž o první čistě elektrický model značky v segmentu kompaktních SUV, který je největším oddílem segmentu SUV podle objemu prodeje v Evropě.

V upoutávce můžeme vidět novou masku Tech-Deck Face, doplněnou o nové přední Matrix LED světlomety, nechybí ukázka nového nápisu Škoda na kapotě nebo detail zadních světel s charakteristickým škodováckým světelným podpisem.

Foto: Škoda Auto

Škoda Elroq na oficiální skice

Připomeňme, že Škoda Elroq bude prvním vozem navrženým podle nového designového jazyka Modern Solid, který by měl spojovat robustnost, funkčnost a autentičnost. Elroq by pak měl být ideálním společníkem jak do městského prostředí, kde má zaujmout malým poloměrem otáčení, tak pro výlety do přírody.

Automobilka také zveřejnila termín premiéry, která proběhne 1. října od 19:30 středoevropského času v Praze. Součástí akce bude projekční kostka umístěná v centru Prahy, kde si veřejnost bude moci vůz poprvé prohlédnout zblízka. Záznam akce pak bude zveřejněn on-line.

Škoda Elroq odhaluje tvary na prvních oficiálních skicách

AutoMoto

Poslechněte si Škodu Elroq, nabídne dva futuristické tóny

AutoMoto

Výběr článků

Načítám