Hlavní obsah

Porsche rozšiřuje nabídku kempovacího vybavení, přístřešek spojíte i s autem

Automobilka Porsche rozšiřuje nabídku svého kempovacího vybavení o praktický přístřešek, který slibuje zpříjemnit zážitek při pobytu v divočině. Navíc snadno a stylově.

Foto: Porsche

Porsche rozšiřuje nabídku kempovacího příslušenství.

Článek

Značku Porsche si většina z nás spojuje především se sportovními vozy, před pár lety ale využila i rostoucího zájmu o kempování a představila vlastní střešní stan, který nabízí dodnes. Nabídku příslušenství pro nocování v divočině navíc rozšiřuje.

Novinka s označením Canopy Tent je stylovým přístřeškem s podlahou o rozměru 2,3 × 2,3 metru. Konstrukce nespoléhá na žádné tyče, ale na nafukovací nosné prvky, díky čemuž by postavení mělo být otázkou několika málo minut. Dodávané reflexní popruhy by pak měly zajistit, že přístřešek odolá i v nepříznivém počasí.

Součástí dodávky je kromě přístřešku a pumpy k jeho postavení i podlaha s uchycením na suchý zip, boční panel s průhledným oknem i možností zastínění a především praktický tunel, kterým se dá přístřešek propojit s otevřenou zádí čtyřdveřových modelů Porsche. Netřeba dodávat, že materiály by měly odolat nástrahám počasí.

Kromě připojení k automobilu ale přístřešek umožňuje i propojení s jinými přístřešky, čímž lze vytvořit ještě větší obytný prostor. Mezi dostupné příslušenství by měly patřit další bočnice, a především menší stan připojitelný přes zip, který poslouží jako ložnice.

Přístřešek byl vytvořen designovým studiem F.A. Porsche v Zell am See, které se navíc pochlubilo i dalšími doplňky (nejen) pro kempování. V nabídce je například venkovní přenosný repráček, termohrnek nebo několik batohů.

Porsche Cayenne nabídne osmiválec i po roce 2030

AutoMoto

Rekordman z Nürburgringu odhalen. Nejsilnější Porsche Panamera má 782 koní

AutoMoto
Související témata:

Výběr článků

Načítám