Hlavní obsah

Pořad The Grand Tour bude pokračovat v novém složení

Moderátor Richard Hammond potvrdil pokračování motoristického pořadu The Grand Tour, který připravuje Amazon. Hlavní trojice ovšem odchází a nový formát pořadu ani moderátory zatím neznáme.

Foto: Amazon Prime Video

Moderátoři The Grand Tour v upoutávce na poslední díl

Článek

Již příští pátek, tedy 13. září, bude odvysílán nejnovější díl motoristického pořadu The Grand Tour, který nabízí služba Amazon Prime. Půjde přitom o poslední díl, ve kterém se sejde moderátorské trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May, které se proslavilo již za dob Top Gearu.

Jednotliví moderátoři v minulosti již několikrát popisovali své důvody, proč se chystají s pořadem skončit. Teprve Richard Hammond během nedávného rozhovoru pro britský magazín Metro uvedl, že pořad bude na Amazon Prime pokračovat. Ovšem s novými moderátory.

„Grand Tour pokračuje,“ uvedl Hammond v rozhovoru pro Metro. „Odstupujeme z role moderátorů, ale Prime bude v projektu pokračovat. Takže se nemůžu dočkat, až budu sedět na své židli a sledovat, jak to dělá někdo jiný. To je úžasné.“

Hammond údajně netuší, kdo se ujme moderátorských rolí. Podle něj však bude důležité, aby se jednalo o skutečné nadšence. Výběr nových moderátorů bude v rukou Amazonu stejně jako budoucí formát pořadu. Stávající trojice se však nebrání konzultacím.

Slavné trio po 22 letech končí, prozrazuje upoutávka na poslední díl The Grand Tour

AutoMoto

Únava i elektromobily. Jeremy Clarkson zmínil důvody konce The Grand Tour

AutoMoto

Související články

Výběr článků

Načítám