Hlavní obsah

Nejdrsnější Lexus prošel úpravou v přerostlý golfový vozík

Značka Lexus je s golfem dlouhodobě spjata, ostatně turnaje pořádá i v Česku. Americké zastoupení se však rozhodlo jít ještě dál a ve spolupráci se společností Malbon Golf, která se zaměřuje na lifestylové vybavení s golfovou tematikou, připravilo jedinečný speciál.

Foto: Lexus

Lexus GX 550 Malbon Edition

Článek

Nový Lexus GX 550 Malbon Edition vznikl ve spolupráci s lifestylovou značkou Malbon Golf. Schopné terénní SUV se tak proměnilo v nepřehlédnutelný vozík na golfové vybavení.

Jako základ pro unikátní vůz byl zvolen model GX, který je sourozencem Toyoty Land Cruiser řady 300 - tedy největšího a nejluxusnějšího zástupce modelové řady Land Cruiser. V podání Lexusu zůstaly terénní schopnosti zachovány, důraz na komfort a luxus byl však ještě znásoben.

Foto: Lexus

Karoserii zdobí několik speciálních plaketek.

Speciál Lexus GX 550 Malbon Edition na první pohled zaujme především polepem v zelené barvě a s vyznačenými vrstevnicemi, který představuje mapu golfového hřiště. Střecha má bílou barvu, stejně jako zvláštní uzavřené kryty kol.

Na střeše je nosič s robustními kufry, čímž se zvedá praktičnost vozu a velikost úložných prostor, na boku pak vidíme markýzu Yakima. Karoserii navíc zdobí i několik nápisů Malbon Edition.

Foto: Lexus

Třetí řadu sedadel nahradil speciální organizér na golfové vybavení.

V kabině je druhá řada sedadel tvořena samostatnými křesly, třetí řadu pak nahradil speciální úložný prostor s výsuvnými držáky na čtyři golfové bagy a příslušenství, jako golfové boty, ručníky a podobně. Prahy zdobí nerezové kryty s označením unikátní edice.

Vůz vznikl jako jednokusový speciál, který značka plánuje vystavit během turnajů v několika klubech napříč USA.

Test business třídy na čtyřech kolech. Lexus LM nabídne skutečně prémiové cestování

Testy

Test Lexusu RX 500h: Sametový rychlík

Testy
Související témata:

Výběr článků

Načítám