Hlavní obsah

Drsné záběry z Indie. Řidič prosvištěl mýtnou branou a srazil výběrčího

Šokující incident se odehrál u mýtné brány na dálnici u města Hapur v indickém státě Uttarpradéš. Řidič osobního vozidla zjevně nehodlal zaplatit za použití rychlostní komunikace a projel výběrčím místem, kde srazil a těžce zranil jednoho zaměstnance.

Řidič se chtěl vyhnout placení mýtného, plnou rychlostí nabral pracovníka u brány.Video: AP

Článek

Událost, k níž došlo v pátek za tmy, zachytily bezpečnostní kamery. Bezohledný řidič světlého osobního auta před bránou nejenže nezpomalil, ale dokonce zrychlil.

Jeden z pracovníků vozidlo zpozoroval a jako vždy při náznaku podvodného jednání zamířil na vozovku. To ale řidiče nijak neodradilo.

Když to pracovník mýtné brány pochopil, snažil se z vozovky utéci, ale bylo už pozdě. Auto do něj velkou rychlostí narazilo, nabralo jej na kapotu a odmrštilo. Bezohledný řidič, po němž nezůstaly žádné brzdné stopy, z místa ujel.

Sražený výběrčí zůstal ležet na asfaltu. Kolegové k němu okamžitě přispěchali, aby mu poskytli pomoc. Muž skončil s vážnými zraněními v místní nemocnici, kde podle serveru NDTV zůstává kritickém stavu. Policie po řidiči intenzivně pátrá.

Auto v plné rychlosti narazilo v Itálii do mýtné brány. Zemřeli tři lidé

Zahraniční

Související články

Výběr článků

Načítám