Hlavní obsah

Hyundai Tucson je ve verzi N Line ještě extravagantnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už tak odvážný design nového Hyundai Tucson půjde dále zvýraznit výbavovým stupněm N Line. Podobně jako u jiných modelů značky přidává k běžné technice sportovnější atmosféru.

Hyundai představuje Tucson N LineVideo: Hyundai

 
Článek

Nejprodávanější evropský model značky Hyundai se ve verzi N Line na první pohled liší lakovanými blatníky a prahy, které jsou u běžných variant plastové. Tucson tím přichází o kousek ze svého SUV charakteru, ale spolu s odlišnými nárazníky, výraznou maskou chladiče a speciálním designem 19palcových kol to dovažuje agresivnějším vzezřením.

Speciálně pro N Line je tu také výrazný zadní spoiler, aerodynamické prvky karoserie či černé lakování střechy a zrcátek. Na výběr je ze sedmi laků karoserie, N Line se liší šedou Shadow.

Do interiéru verze N line přináší sportovní volant s odznakem divize N či výrazněji tvarovaná sedadla. Ta jsou stejně jako další prvky uvnitř obšita červenou nití a potažena Alcantarou.

První jízda s novým Hyundai Tucson: Ze spotřebiče lvem salónů

Testy

Hyundai uvádí, že N Line se mírně liší i po technické stránce. Specifické naladění dostaly adaptivní tlumiče s ostřejší charakteristikou v režimu Sport nebo elektronická stabilizace.

Verze N Line je k dispozici se stejnými pohonnými jednotkami jako výchozí varianta. Na výběr je tedy z těchto jednotek:

  • 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid (265 k)
  • 1.6 T-GDI Hybrid (230 k)
  • 1.6 T-GDI 48V Mild Hybrid (180 k nebo 150 k)
  • 1.6 T-GDI (150 k)
  • 1.6 CRDi 48V (136 k)  

Tucson N Line bude k mání od letošního jara, hybridní a plug-in hybridní verze dorazí v létě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám