Hlavní obsah

Belgičanka s 56 vytetovanými hvězdičkami v obličeji přiznala, že lhala

Novinky, Jakub Kynčl

Očekávané se stalo skutečností. Osmnáctiletá Kimberley Vlaemincková z Belgie, která v minulém týdnu ohlásila plán zažalovat tatéra za tetování, které nechtěla, přiznala, že lhala. Dívka tvrdila, že chtěla od tatéra vytetovat tři malé hvězdičky na obličej, usnula a probudila s 56 hvězdičkami. Nyní přiznala, že lhala.

Článek

Toto pondělí přiznala, že tatér Rouslan Toumaniantz učinil přesně to, co po něm chtěla. Pouze prý později změnila názor. K přiznání se odhodlala poté, co ji zachytila skrytá kamera v jedné belgické televizní show, jak říká, že jediná věc, kterou si opravdu nebyla jistá, byly hvězdičky na nose.

Dívčino tvrzení, na kterém chtěl její otec založit žalobu, bylo následující: "Chtěla jsem od tatéra vytetovat tři malé hvězdičky. Jeho angličtina a francouzština byly ovšem tak špatné, že mi zřejmě ani neporozuměl. Při tetování jsem usnula a pak se probudila s potetovanou polovinou obličeje," tvrdila před týdnem Vlaemincková. [celá zpráva]

 "Je to hrozné. Proměnil mě v absolutní zrůdu. Nemůžu teď už jít ani po ulici, aniž by se za mnou otáčeli lidé," tvrdila dívka, která neustále tvrdila, že když po probuzení spatřila, že nemá na obličeji vytetované jen tři hvězdičky, ale rovnou celou galaxii, tak se prý rozbrečela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám