Hlavní obsah

Dívka usnula u tatéra a probudila se s 56 hvězdičkami na obličeji

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Courtrai

Pokud nebude jako odstrašující případ špatné komunikace v tetovacím salónu působit to, co se stalo v belgickém městě Courtrai, tak už zřejmě nic. Osmnáctiletá Kimberley Vlaemincková se totiž soudí s tatérem Rouslanem Toumaniantzem poté, co v jeho salónu usnula a probudila se s 56 hvězdičkami vytetovanými na obličeji.

Článek

Kimberley se soudí s tatérem v přepočtu o 310 tisíc korun. Tvrdí, že tatérova angličtina a francouzština byla zřejmě tak špatná, že nepochopil, co od něj chtěla. Tvrdí, že v salónu Tattoo Boy v Courtrai usnula, tatér se pustil do práce a během jejího spánku jí na obličeji vytvořil 56 hvězdiček.

"Je to hrozné. Proměnil mě v absolutní zrůdu. Nemůžu teď už jít ani po ulici, aniž by se za mnou otáčeli lidé," tvrdí dívka.

Jenže tatér Rouslan Toumaniantz má odlišný názor. "Dostala přesně to, co chtěla," uvedl tatér a dodal, že si na to začala stěžovat, až když se obrovsky rozčílil její otec a její přítel se s ní rozešel.

Dívka však chce statisíce korun na laserovou operaci, během které by jí bylo tetování odstraněno. I tak jí ale po něm zůstanou jizvy.

Když byla dívka dotázána, jak je možné, že v salónu usnula, tak nebyla schopná přesně odpovědět. Podle několika osob blízkých případu je možné, že byla před samotným tetováním pod vlivem alkoholu či marihuany a teprve probuzení pro ní bylo tím opravdovým vystřízlivěním. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám