Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Peklik – peklo pro mozkové závity

Novinky, Radovan Blažek

Máte chuť na nějakou pořádnou logickou hru, která nezatíží vaši peněženku, ani počítač, zato plně prověří mentální schopnosti? Jednu takovou tu dnes máme.

Článek

Pravda, máme před sebou sice hledání a spojování tří barevných kuliček, tento koncept je však řešen natolik netradičně, že si pozornost mezi desítkami obdobných titulů rozhodně zaslouží.

Nepohybujete totiž samotnými kuličkami, nýbrž celými kružnicemi, které tvoří. V pohybu je tak daleko víc objektů, než jste u tohoto druhu her zvyklí. To přináší nejen novou dimenzi zábavy, ale také vyšší obtížnost, která je znát už od počátečních úrovních. K tomu si připočtěte rozdílné módy s rozličnými úkoly, speciální bonusové kuličky a rázem před sebou máte logickou hru jako řemen.

Není sice moc odpočinková a už zmiňovaná obtížnost leckoho brzy odradí. Fanoušci takovéto zábavy však zcela jistě budou v sedmém nebi.

Reklama

Související články

Videohra Big City Racer – strhující závody

Závody vytuněných aut přímo v centru největších evropských měst, a to vše ještě s podporou internetového multiplayeru? I tak vypadají dnešní freewarové hry.

Hrajeme zdarma: Gun Girl 2 – dej sem mozek

Co byste dělali, kdybyste se ráno probudili a zjistili, že venku řádí armády nemrtvých? Samozřejmě, co jiného, než že byste vytáhli brokovnici ze skříně a šli...

Výběr článků

Načítám