Hlavní obsah

O zneužívání bratra jsem nevěděla, vypověděla u soudu žena. Matka zneužila i jejího syna

Nic o tom nevím, řekla na úvod své výpovědi u ústeckého krajského soudu dcera ženy obžalované ze sexuálního zneužívání vlastního nezletilého syna. Šlo o výrazně mladšího nevlastního bratra svědkyně. Její matka a matčin partner podle obžaloby chlapce sexuálně zneužívali dlouhodobě, vše si fotili a nahrávali. Chlapec musel například na matku močit. Zvrhlé dvojici hrozí až dvanáctileté vězení.

Foto: Karel Otcovský, Novinky

Obžalovaný pár před soudní síní

Článek

Obžalovaní začali s nechutnými praktikami v domě v obci na Lounsku, když dítěti bylo sedm let. Trestné činy se týkají období let 2012 až 2016. Žaloba je viní mimo jiné i ze sexuálního zneužití ženina tehdy dvouměsíčního vnuka a zoofilie. Měla mít sex se psem. Muž je pak obžalován i z přechovávání omamných a psychotropních látek. Bylo u něj nalezeno konopí a semena jedovatých rostlin.

Dcera byla po rozvodu rodičů s matkou v kontaktu zhruba jednou měsíčně po telefonu nebo se navštěvovaly. Stýkat se s ní přestala v okamžiku, kdy se od policie dozvěděla o zneužití svého syna. Obžalovaná při hlídání vnuka vypila jeho moč, což dokládá fotografie. „Řekla mi, že provozovala urinoterapii,“ uvedla.

U učitele z Tachovska našla policie fotky nahé žákyně

Krimi

Dozvěděla se také, že matka přikládala vnuka ke svému prsu. „Vysvětila mi, že to podporuje zdravé buňky v jejím těle,“ poznamenala svědkyně a zdůraznila, že o zneužívání svého bratra nic nevěděla.

Změnila se s novým partnerem

S matkou měla dcera údajně pěkný vztah. „Měli jsme hezké dětství,“ podotkla svědkyně. Matka podle ní původní rodinu opustila kvůli novému příteli. S ním měla syna, se kterým následně odešla na venkov, kde potkala současného druha.

Ve stejnou dobu se podle ní začala měnit. „Společně začali obviňovat společnost, věřili jiným scénářům, jako že se někdo rozhodl infikovat lidstvo,“ uvedla svědkyně s tím, že se s matkou o těchto názorech odmítala bavit.

Po porodu jsem měla ekzém na rukách a ona mi řekla, ať je zkusím namočit do moči syna nebo moč vypít. To jsem odmítla
svědkyně

„Po porodu jsem měla ekzém na rukách a ona mi řekla, ať je zkusím namočit do moči syna nebo moč vypít, že to má ozdravné účinky. To jsem odmítla,“ vzpomněla si.

Nevlastní bratr byl podle ní uzavřený, vzhledem k velkému věkovému rozdílu neměli společné téma na debaty. Žena je o více než 15 let starší. V osobním kontaktu jsou sourozenci jen sporadicky. S matkou si už pouze telefonuje.

Syn byl podle obžalované nemocný, pomočoval se. Společně s partnerem ho chtěli vyléčit. Močení do úst, označované obžalobou za pissing, popsala jako urinoterapii. „Jakákoliv sexuální aktivita zvyšuje potenci člověka,“ hájila se obžalovaná před soudem s tím, že synovi chtěla poskytnout tu nejlepší péči.

Muž sexuální hrátky podle obžaloby nahrával a dával poškozenému příkazy, co má konkrétně dělat, při tom masturboval.

Jedovatý durman a sex se psem

Konopí používal podle své verze na výrobu masti na bolesti zad po úrazu. Semena jedovatého durmanu, která se našla při domovní prohlídce, podle obžalované dostali, chtěli pěstovat botanickou raritu. Ohledně sexu se psem obžalovaná u soudu řekla, že měla pocit, že se mu to líbilo.

Na skutek se přišlo náhodou při vyšetřování jiného případu. Fotografie ženy s dítětem z České republiky se objevila na internetu a policii se podařilo určit její totožnost. Rozsáhlý fotografický materiál policie zajistila při domovní prohlídce.

Hlavní líčení bude pokračovat v pondělí 17. června, kdy soud prostřednictvím videokonference vyslechne poškozeného, který žije s biologickým otcem a je už plnoletý. Podle státní zástupkyně se u chlapce stále projevuje syndrom týraného dítěte, trpí posttraumatickým stresovým syndromem, který vyžaduje několikaletou léčbu.

Bývalý šéf prestižního dětského sboru se přiznal ke zneužití nezletilé sboristky

Krimi

Výběr článků

Načítám