Hlavní obsah

Mladík na Mostecku se snažil znásilnit ženu na lesní cestě

Obvinění ze znásilnění čelí 19letý muž, jenž podle vyšetřovatelů o uplynulém víkendu na Mostecku napadl ženu a pokusil se donutit ji k pohlavnímu styku. Mladíkovi, kterého policisté zadrželi pár hodin po činu, hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Místo události policisté nespecifikovali, dojít k němu mělo na Mostecku, policisté píší o „Litvínovsku“. Mladík narazil na ženu na lesní cestě vedoucí od zahrádkářské kolonie.

„Tam měl oběť fyzicky napadnout. Přes hlavu jí podle kriminalistů hodil mikinu, uchopil ji kolem krku a strhl na zem. Žena se snažila bránit a podařilo se jí vstát,“ popsal první útok násilníka mostecký policejní mluvčí Václav Krieger.

Zvrhlík se ale nechtěl jen tak vzdát a ženu začal opět škrtit. „Poškozené stáhl sukni a sám si sundal kalhoty. Bylo zřejmé, že se pokouší násilím vykonat soulož, a to proti vůli napadené. Ta se snažila stále aktivně bránit. Po několika marných pokusech muž usoudil, že k pohlavnímu styku zřejmě nedojde, srazil ženu na zem a utekl,“ dodal mluvčí.

Invalidu soudí za opakované znásilnění mentálně postižené

Krimi

Po oznámení případu rozjeli podle něj policisté po možném podezřelém pátrací akci. Do případu se zapojili policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování i jejich uniformovaní kolegové.

„V okolí místa činu společně nasbírali mnoho důležitých informací, které perfektně vyhodnotili. Získané indicie je navedly na stopu a k muži, jehož po velmi krátké době omezili na osobní svobodě a převezli rovnou do cely,“ poznamenal Krieger.

Po všech potřebných úkonech trestního řízení podala vyšetřovatelka návrh na vzetí obviněného do vazby. Soudce jí vyhověl a mládenec putoval rovnou do vazební věznice.

Expolicista znásilnil matku a zavraždil sousedku, zastání u Ústavního soudu hledal marně

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám