Hlavní obsah

Maďarovi se nechtělo čekat na autobus, tak ho ukradl a sám se odvezl domů

Dvaadvacetiletému muži z obce Dombegyház na jihovýchodě Maďarska se ve městě Békéscsaba nechtělo hodiny čekat na odjezd nejbližšího autobusového spoje, tak autobus ukradl z parkoviště a odvezl se domů. Muž nevlastní řidičský průkaz.

Foto: Foto police.hu

Maďarsko – ukradený autobus

Článek

Jak informuje web police.hu, muž přicestoval v úterý do města Békéscsaba vlakem. „Byl unavený a lehl si na lavičku, kde usnul. Probudil se až po třech hodinách,“ uvedl web.

Po probuzení zjistil, že nejbližší autobus do obce Dombegyház jede až za několik hodin a musel by dlouho čekat. „To se mu nechtělo, tak se rozhodl, že z parkoviště odcizí autobus a odejede s ním domů,“ konstatoval web police.hu.

Foto: foto police.hu

Maďarsko – odcizení autobusu

Muž bez řidičského oprávnění dojel až do padesát kilometrů vzdálené obce Dombegyház. „Autobus zastavil v obci místní policista mimo službu, který muže znal a věděl, že nevlastní řidičský průkaz,“ dodal web maďarské policie.

Samozvaný řidič autobusu byl zadržen a bylo vůči němu zahájeno trestní řízení za odcizení vozidla a za řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

Vandalové v Bratislavě ukradli autobus, jezdili s ním po městě a zdemolovali ho

Evropa
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám