Hlavní obsah

Host si vyšel do luxusní restaurace s nafukovací pannou. Šokovaná servírka je natočila

Charlotte

Prohraná sázka vyšla muže z amerického města Charlotte v Severní Karolíně docela draze, když musel jít do restaurace s doprovodem v podobě nafukovací panny. O poznání hůře však dopadla servírka, která tuto bizarní dvojici natočila a video zveřejnila, protože za to dostala výpověď.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když do luxusní restaurace na střeše obchodu společnosti RH, která vyrábí prémiové vybavení do domácnosti, nedávno vstoupil Henry Herrera, během chvíle získal pozornost prakticky všech ostatních hostů. Doprovod mu totiž dělala nafukovací panna.

Všimla si jej také Tara Bjorková, která v podniku pracovala jako servírka, a okamžitě tasila telefon, aby si tento bizarní výjev natočila. „Usazení panny bylo hotové peklo, protože byla nafouknutá, neforemná a neseděla. Nemohla jsem se na to dívat, musela jsem odejít,“ uvedla v souvislosti s videem, které později zveřejnila na sociálních sítích.

K tomu dodala, že podivná dvojice si dala něco k pití, dokonce si i lehce přiťukli, a pak si vybrali jídlo. Pro dámu však Herrera objednal pouze salát. „Obsluhovala jsem v tu chvíli ještě další tři stoly a u dvou se bavili jen o nich. A u stolů mojí kolegyně ji zase průběžně informovali, co se to tam s tou s pannou děje,“ popsala dále situaci Tara.

Podle ní bylo víceméně od začátku jasné, že jde o recesi, ale ji samotnou smích zanedlouho přešel. Problém spočíval v tom, že video zveřejnila na sociální síti, přestože si byla vědoma, že v práci nesmí nic natáčet ani fotografovat.

„Ale je to úplně v pořádku. Věděla jsem, že se stane jedna ze dvou věcí: buď to video nikdo neuvidí a já budu v pohodě, nebo to praskne a bude to pro mě mít následky,“ nepropadla Tara panice. Podle severokarolínského webu Queen City News si navíc téměř obratem našla novou práci.

Poslední ve fotbalové lize

Velmi sportovně pak celou událost vzal i sám Henry Herrera. Bez okolků přiznal, že jeho romantická večeře v nóbl restauraci byla trestem za to, že skončil poslední ve fotbalové fantasy lize, v níž soutěží s několika dalšími přáteli. „Vtipné je, že to byl původně můj nápad,“ vysvětlil s tím, že je navíc i komisařem ligy, takže jeho nepovedená sezona mu nakonec přinesla přinejmenším dvojnásobnou ostudu.

Zároveň počítal s tím, že se stane středem pozornosti, takže se na Taru za natočení a zveřejnění videa vůbec nezlobí. „Už když jsme přišli, tak jsem viděl pět nebo šest lidí, jak nás natáčejí, takže mi bylo jasné, že se to někde objeví,“ mávl rukou nad záběry zachycujícími ho v nedůstojné situaci. A dokonce potvrdil i Tařinu verzi s usazováním, přičemž to označil za nejhorších pět minut ve svém životě.

Podobné úkoly si s přáteli z fantasy ligy dávají už nějakou dobu. Například loni musel ten nejhorší z nich strávit čtyřiadvacet hodin ve Waffle Housu, přičemž vykoupit se šlo konzumací: za každou vafli se odečetla jedna hodina.

Příští rok pak bude muset poražený nešťastník zazpívat hymnu při nějaké významné sportovní události a Henry odhaduje, že by to mohlo být při zápase týmu Charlotte Knights z nižší baseballové soutěže.

Ind si nechal zesnulou manželku vyrobit ze silikonu

Koktejl

Výběr článků

Načítám