Hlavní obsah

Rambo 5? Tak dobrá, přikývnul Stallone

Novinky, Stanislav Dvořák

Sylvester Stallone si nedá pokoj. Sotva proběhl kinosály čtvrtý díl Ramba, už se chystá na pátý. Na posměšky kritiků nebere hollywoodský herec s přezdívkou "hřebec" ohledy. V době plánovaného natáčení Ramba 5 mu bude dvaašedesát let.

Článek

Producent Harvey Weinstein řekl nedávno serveru Deadline Hollywood Daily, že páté pokračování už se Stallonem skutečně projednávají a že by se v něm hlavní hrdina vrátil zpět do USA. Na otázku, zda už herec není pro tyhle věci skutečně trochu moc starý, Weinstein odvětil jako typický Američan: “Líbí se mi myšlenka, že starší chlap někomu nakope zadek. Možná proto, že jsem taky starší."

Stallone mezitím naznačil jinému serveru, že příští Rambo bude od předešlých odlišný. Nemluvil o akci a horách vystřílených nábojů, ale o tom, že film bude "temnější a poněkud překvapivý".

Rambo slaví úspěchy v Barmě, tvrdí Stallone

Zároveň se neváhal pochlubit, že Rambo 4 s podtituelm Do pekla a zpět se stal hitem v Barmě a dokonce prý i "inspirací pro disidenty". Podle něj nalezli utlačovaní obyvatelé této asijské země pomocí amerického filmu jakýsi podpůrný hlas a herec je na to mimořádně hrdý.

Disidenti prý dokonce začali mezi sebou používat hlášky z filmu, v němž Stallone bojuje právě v Barmě proti armádě terorizující obyvatele. Tamní policie měla dát pouličním prodavačům DVD jasný zákaz šíření snímku, ale mnozí ho už viděli a údajně ze Stalloneho úsečných vět pronášených charakteristickým hrubým hlasem doslova "šílí".

Anketa

Co si myslíte o nápadu natočit Ramba 5?
Super!
74 %
Smíšené pocity
5,6 %
To už si snad dělá srandu...
20,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3323 čtenářů.
Související témata:

Výběr článků

Načítám